Η isnet συνεργάζεται με μια μεγάλη γκάμα κατασκευαστών και αντιπροσωπεύει ή μεταπωλεί τα προϊόντα τους. Τα προϊόντα και οι κατασκευαστές που έχουμε επιλέξει είναι καταξιωμένοι και πάντα προσέχουμε να ακολουθούν όλες τις προδιαγραφές που ορίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την νομοθεσία για την παραγωγή ενός προϊόντος αλλά για την τήρηση των προδιαγραφών. Σας προτείνουμε να δείτε κάθε έναν από τους κατασκευαστές και να τους γνωρίσετε καλύτερα.
JABLOTRON ALARMS

Ποιά είναι η Jablotron;

H Jablotron είναι μία 100% Τσέχικη εταιρία που σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της από το 1990. Προσφέρει σύγχρονες λύσεις για την προστασία της περιουσίας και της υγείας στους πελάτες της. Βασικός στόχος της είναι ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός των προϊόντων της. Εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες και έχει προσωπικό 250 άτομα. Τα προϊόντα της διακριβώνονται και πιστοποιούνται με όλες τις προδιαγραφές την Ευρωπαϊκής Ένωσης τόσο όσο αφορά την λειτουργία και την αξιοπιστία τους όσο και την ανθρώπινη υγεία.

Η JABLOTRON αντιπροσωπευέται στην Ελλάδα από την isnet από το 2004. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα υλικών όλων των σειρών της JABLOTRON και ανταλλακτικών αυτών και συνεχώς εκπαιδεύουμε τους εγκαταστάτες – συνεργάτες μας για την άρτια υποστήριξη του τελικού πελάτη.

GENEVO

Ποια είναι η Genevo;

Η Genevo είναι μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία σχεδίασης και ανάπτυξης συστημάτων ασφαλείας. Το προσωπικό της έχει μεγάλη πρακτική εμπειρία τόσο στην βιομηχανία συστημάτων ασφαλείας όσο και στην βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας. Σε στενή συνεργασία με ειδικούς σε σχεδίαση και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας εντοπίζει τις ανάγκες της σύγχρονης αγορά συστημάτων ασφαλείας. Βασικός στόχος είναι η σχεδίαση και ανάπτυξη αξιόπιστων συστημάτων ασφαλείας.

Τα προϊόντα της GENEVO αφήνουν πίσω τις παλαιές λύσεις πάνω στα συστήματα ασφαλείας και χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας με σκοπό να δώσουν στον πελάτη μια ξεχωριστή εμπειρία χρήσης μέσω του πληκτρολογίου ή του κινητού του τηλεφώνου.

Η GENEVO γνωρίζει πόσο σημαντική είναι στις μέρες μας η ποιότητα σε ένα προϊόν. Ο έξυπνος σχεδιασμός και οι σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής διασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής στα προϊόντα της GENEVO και αξιοπιστία κατά την χρήση.

SATEL

Ποιά είναι η Satel;

Η SATEL είναι μια πολωνική εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου η οποία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση συσκευών ηλεκτρονικών συστημάτων συναγερμού υψηλής ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει κεντρικές μονάδες συναγερμού, σειρήνες, ανιχνευτές, σταθμούς παρακολούθησης και σετ τηλεχειρισμού.

Οι συσκευές και το firmware που τις συνοδεύει βασίζονται σε πρωτοπόρες τεχνολογικές λύσεις οι οποίες αναπτύσσονται εξ’ ολοκλήρου από το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της SATEL. Η συνεχής επένδυση στις νέες τεχνολογίες άνοιξε το δρόμο για την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά. Επίσης, η ικανότητά της να αναγνωρίσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της συνεισέφερε στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των χρηστών των προϊόντων.

Με την ποιότητα της SATEL να θεωρείται ως ζήτημα υψίστης σημασίας, κάθε προϊόν πρέπει να πληροί μια ευρεία σειρά προϋποθέσεων σε κάθε στάδιό του, από το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή του. Επίσης κάθε προϊόν υποβάλλεται σε διεξοδικές δοκιμές, χάρη στις οποίες διαθέτει άριστα χαρακτηριστικά, όπως αξιοπιστία, ευκολία στην εγκατάσταση και λειτουργία φιλική προς το χρήστη. Όλα τα παραπάνω μέτρα διαμορφώνουν το πιστοποιημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO 9001:2008 της εταιρείας.

Από τη μέρα της ίδρυσής της το 1990 η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη μεγάλη ανάπτυξη της εργασίας. Σήμερα, το προσωπικό της SATEL αποτελείται από 300 αποκλειστικούς ειδικούς τεχνικούς οι οποίοι πασχίζουν συνεχώς για την τελειότητα σε κάθε τους δραστηριότητα. Η αποτελεσματική συνεργασία σε φιλικό περιβάλλον συνεισφέρει στην αύξηση του επιπέδου ικανοποίησης του πελάτη, το οποίο με τη σειρά του αποτελεί την επιτυχία της εταιρείας στην αγορά.

RISCO

Ποια είναι η RISCO;

H RISCO είναι ένας καταξιωμένος κατασκευαστής συστημάτων ασφαλείας που προσφέρει λύσεις ασφαλείας σε όλη την γη. Αναζητά καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας και προσφέρει οικονομικές λύσεις ασφαλείας που βασίζονται στην αξιοπιστία και την αποδοτικότητα. Τα προϊόντα της RISCO ακολουθούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και ακολουθούν όλες τις τάσεις στα συστήματα ασφαλείας.

Βασικός στόχος της RISCO είναι να προσφέρει στου πελάτες τεχνολογία αιχμής, προσωποποιημένες υπηρεσίες και υποστήριξη.