Τα άρθρα στην κατηγορία Εταιρίες αναφέρονται σε λύσεις για επαγγελματικούς χώρους όπως καταστήματα, εμπορικά κέντρα και εταιρίες.  Οι λύσεις που σας παρουσιάζουμε είναι δοκιμασμένες σε αυτούς τους χώρους και έχουν βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις και καταστήματα να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους, να εξοικονομήσουν πόρους αλλά και να βελτιώσουν την ασφάλεια των περιουσιακών τους στοιχείων και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτές.

Ένα εταιρικό δίκτυο δεδομένων είναι μια από τις πιο κρίσιμες υποδομές μιας επιχείρησης. Σε αυτό στηρίζονται λειτουργίες όπως η τιμολόγηση, η διασύνδεση των υπολογιστών, η τηλεφωνία, το internet ακόμα και το εταιρικό site. Η αξιοπιστία του και η ταχύτητα του για να επιτευχθούν απαιτούν κατάλληλο εξοπλισμό και εγκατάσταση του. Καλωδιώσεις, πρίζες, rack, patch panel αλλά και ενεργός εξοπλισμός όπως router και switch συμβάλουν στην απρόσκοπτη  λειτουργία του. Όλα τα παραπάνω πρέπει να προμηθευτούν από κάποιον που ξέρει να συνδυάζει τα σωστά υλικά και να παρέχει σωστή εγκατάσταση βάση προδιαγραφών. (...Περισσότερα)
Η πυρανίχνευση σε επαγγελματικούς χώρους όπως εταιρίες και server rooms αλλά και καταστήματα είναι απαραίτητη. Οι λύσεις πυρανίχνευσης καλύπτουν ανάγκες καπνού, διαρροής αερίων αλλά και κλήσης φωτιάς. Εξειδικευμένα παρέχουμε λύσεις πυρόσβεσης για server rooms λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια του προσωπικού κατά την κατάσβεση χρησιμοποιώντας αέρια που σέβονται του κανόνες ασφαλείας και την ανθρώπινη ζωή. (...Περισσότερα)
Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε ένα εταιρικό χώρο συνήθως αφορά τα ασθενή και τα ισχυρά ρεύματα του χώρου. Αν η ηλεκτρολογική εγκατάσταση γίνεται βάση προδιαγραφών εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία όλων των συσκευών που θα συνδεθούν πάνω σε αυτή. Σημαντικό για μια εταιρία είναι και η δυνατότητα τροποποίησης της εγκατάστασης καθώς η αλλαγή ή η προσθήκη θέσεων εργασίας είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και απαιτείται να γίνεται χωρίς να διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.  (...Περισσότερα)
Η εξοικονόμηση ενέργειας σε επαγγελματικούς χώρους είναι το ζητούμενο για κάθε επιχείρηση. Η εξοικονόμηση μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους και να περιλάβει τον φωτισμό, τον κλιματισμό αλλά και άλλες συσκευές όπως υπολογιστές, τηλεφωνικά κέντρα, φαξ, εκτυπωτές κτλ. Με την σωστή μελέτη μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε ενέργεια στην επιχείρηση σας κρατώντας το κόστος αρχικής επένδυσης χαμηλά. (...Περισσότερα)
Η μηχανογράφηση μιας επιχείρησης μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Πέραν της τιμολόγησης και της διαχείρισης της αποθήκης ένα μοντέρνο πρόγραμμα μηχανογράφησης θα πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί τους πελάτες με πρόγραμμα CRM αλλά και να διασυνδεθεί με το τηλεφωνικό κέντρο για να εκτελέσει καμπάνιες ή την ιστοσελίδα για να δημιουργηθεί e-shop. Διαθέτουμε εξειδικευμένες λύσεις μηχανογράφησης για πολλά είδη επιχειρήσεων. (...Περισσότερα)
Προσφέρουμε εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις πληροφορικής με γνώμονα την μέγιστη ασφάλεια, την ταχύτητα πρόσβασης και τη διαθεσιμότητα των δεδομένων της εταιρείας σας. Αναλύοντας τις επιχειρησιακές σας ανάγκες παρέχουμε εξελιγμένες λύσεις για υλοποίηση κεντρικής υποδομής Server, για την εκτέλεση προγραμμάτων όπως το εταιρικό σας λογισμικό, δυνατότητες συγχρονισμού αρχείων, αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας και άμεσης ασφαλούς δικτύωσης όλων των πόρων της εταιρείας σας. Οι εφαρμογές αυτές μπορούν να υλοποιηθούν τόσο στο χώρο της εταιρίας σας όσο και σε περιβάλλον Cloud. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα datacenters στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προσφέρουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας υψηλές ταχύτητες πρόσβασης και δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων κρατώντας τον πήχη της ασφάλειας σε ανώτατα επίπεδα. (...Περισσότερα)
Εταιρικός χώρος και ασφάλεια είναι δύο πράγματα που πάμε μαζί. Μια εταιρία έχει την ανάγκη να προστατέψει την περιουσία της που αποτελείται από υλικά όπως υπολογιστές, χρήματα, και άυλα όπως δεδομένα. Το σωστό σύστημα συναγερμού που θα την προστατεύει και θα ειδοποιεί την αστυνομία σε συνδυασμό  με ένα σύστημα καμερών μέσω των οποίο θα επιτηρείται και ένα σύστημα πρόσβασης που θα καθορίζει ποιος έχει πρόσβαση σε ποιους χώρους μπορούν να την κάνουν ασφαλή. (...Περισσότερα)
Το τηλεφωνικό κέντρο πέραν της διαχείρισης και δρομολόγησης των εισερχόμενων κλήσεων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση και την βελτίωση της αποδοτικότητας του προσωπικού αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών ώστε να μη χάνονται κλήσεις (δυνατότητα αναμονής). Η σωστή μελέτη του τηλεφωνικού κέντρου μπορεί να μειώσει το κόστος των τηλεπικοινωνιών της επιχείρησης. Παρέχουμε λύσεις με αναλογικά, ψηφιακά και IP τηλεφωνικά κέντρα. (...Περισσότερα)
To meeting room είναι απαραίτητο για κάθε εταιρία. Η σωστή επιλογή projector αλλά και μικροφωνικής και μεγαφωνικής εγκατάστασης όπου απαιτείται κάνει το χώρο να ξεχωρίζει. Επίσης η σωστή εγκατάσταση ήχου για καταστήματα ή εμπορικά κέντρα βοηθά στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία των πελατών. Επιπλέον η ψηφιακή σήμανση digital signage εντός καταστημάτων και άλλων χώρων μπορεί να τραβήξει το μάτι και να αυξήσει τις πωλήσεις σας. (...Περισσότερα)