Τα άρθρα στην κατηγορία HORECA αναφέρονται σε λύσεις για ξενοδοχεία , καφέ και εστιατόρια. Έχουμε ονομάσει την κατηγορία HORECA από τα αρχικά των λέξεων Hotel, Restaurant, Cafe.  Οι λύσεις που σας παρουσιάζουμε είναι δοκιμασμένες σε αυτούς τους χώρους και έχουν βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις του χώρου να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους, να εξοικονομήσουν πόρους αλλά και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη στους  χώρους τους είτε είναι ξενοδοχεία είτε χώροι εστίασης.

Κάθε σύγχρονο ξενοδοχείο, καφέ και restaurant θα πρέπει να διαθέτει στους πελάτες του υπηρεσίες WiFi και internet. Είναι παρατηρημένο ότι από τα πρώτα πράγματα που κάνουν οι πελάτες σε τέτοιου είδους χώρους είναι να ζητήσουν τον κωδικό του WiFi καθώς και να  σχολιάσουν αρνητικά το χώρο αν αυτός δεν διαθέτει καλό και αξιόπιστο internet μέσω WiFi. (...Περισσότερα)
Το τηλεφωνικό κέντρο για κάθε ξενοδοχείο είναι μέσο επικοινωνίας για να μπορεί ο πελάτης να επικοινωνήσεις με την Reception και να ζητήσει υπηρεσίες ή προϊόντα ή να κάνει παράπονα. Η δυνατότητα να είστε δίπλα του σας δίνει την δυνατότητα να μείνει ευχαριστημένος. Επιπλέον σημαντική είναι η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει το τηλεφωνικό κέντρο και σε ένα εστιατόριο που κάνει delivery.   (...Περισσότερα)
Η άρτια μηχανογράφηση κάθε σύγχρονου ξενοδοχείου, εστιατόριου και καφέ μπορεί να βοηθήσει πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων για την έκδοση παραστατικών από την επιχείρηση και στο να ελέγξει τα κόστη της και να μεγιστοποιήσει το κέρδος της αφήνοντας ταυτόχρονα τους πελάτες ευχαριστημένους με το επίπεδο των υπηρεσιών της.   (...Περισσότερα)
Εγκατάσταση τηλεόρασης πρέπει να υφίσταται σε σύγχρονο ξενοδοχείο, εστιατόριο και καφέ τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους. Η τηλεόραση θα πρέπει να παρέχει προγράμματα στην γλώσσα του πελάτη καθώς και υπηρεσίες ή προϊόντα  που μπορεί να αγοράσει μέσω αυτής. Σίγουρα η διανομή των προγραμμάτων και η απροβλημάτιστη λειτουργία σε κρίσιμα για τον πελάτη γεγονότα όπως αγώνες ποδοσφαίρου απαιτεί τον σωστό εξοπλισμό και εγκατάσταση. (...Περισσότερα)
Κάθε σύγχρονο ξενοδοχείο, εστιατόριο και καφέ θα πρέπει να διαθέτει σύστημα πυρανίχνευση και πυρόσβεσης. Στο ξενοδοχείο η ύπαρξη πυρανίχνευσης σε κάθε δωμάτιο είναι υποχρεωτική. Επιπλέον σε χώρους όπως οι κουζίνες και οι αποθήκες ένα σωστό σύστημα πυρανίχνευση σε συνδυασμό με τον κατάλληλο πυροσβεστήρα ή σύστημα πυρόσβεσης μπορεί να σώσει ολόκληρο το ξενοδοχείο, καφέ ή εστιατόριο. (...Περισσότερα)
Κάθε σύγχρονο ξενοδοχείο, εστιατόριο και καφέ θα πρέπει να διαθέτει υποδομή ήχου και μουσικής. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να διαθέτει άρτια εξοπλισμένο συνεδριακό χώρο καθώς επίσης και μουσική σε εστιατόριο, μπαρ και ρεσεψιόν. Σε καφέ και εστιατόρια η μουσική καθώς και η σωστή μελέτη του χώρου δίνει τον αέρα που θέλουμε να περάσουμε στον πελάτη για το χώρο φιλοξενίας μας. Η σωστή μελέτη επίσης μπορεί να μας προστατέψει τους υπόλοιπους χώρους από ηχορύπανση προερχόμενη από το χώρου μουσικής. (...Περισσότερα)
Η εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων σε κάθε σύγχρονο ξενοδοχείο, εστιατόριο και καφέ είναι απαραίτητη για λόγους οικολογίας αλλά και οικονομίας. Η διαχείριση του φωτισμού αλλά και της θέρμανσης - κλιματισμού μπορεί να αποφέρει μεγάλη εξοικονόμηση χωρίς ο πελάτης να νοιώσει ότι υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες που λαμβάνει. (...Περισσότερα)
Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση που αφορά ένα ξενοδοχείο καφέ η εστιατόριο είναι σημαντικό κομμάτι για την εύρυθμη λειτουργία του. Φωτισμός, μηχανήματα παρασκευής φαγητού, πλυντήρια αλλά και ψυγεία πρέπει όλα να τροφοδοτούνται σωστά αλλά και να προστατεύονται για να αποφύγουμε αστοχίες στα μηχανήματα αυτά. Η σωστή ηλεκτρολογική εγκατάσταση ξεκινά με τα ισχυρά αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά αφού και τα ασθενή ρεύματα χρειάζονται σωστή καλωδίωση και μελέτη. (...Περισσότερα)
Η αίσθηση ασφάλειας σε ένα χώρο είναι πολλή σημαντική. Σε ένα ξενοδοχείο που οι πόρτες του δωματίου δεν ανοίγουν με ένα απλό κλειδί και επιπλέον οι κοινόχρηστοι χώροι επιτηρούνται με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ο πελάτης νιώθει σιγουριά πως δεν κινδυνεύουν τα παιδιά του που παίζουν κάπου στο χώρο. Σε ένα εστιατόριο ή καφέ η επιτήρηση χώρων όπως αυτός της κουζίνας ή της γκαρνταρόμπας επιβάλλεται για τον έλεγχο της ποιότητας των υπηρεσιών αλλά και της περιουσίας των πελατών. (...Περισσότερα)