Αρχική »  Η Εταιρία

Ιστορία

Η isnet ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την ανάπτυξη ηλεκτρονικών επιστημονικών οργάνων. Στα όργανα αυτά συγκαταλέγονται όργανα μέτρησης μετεωρολογικών δεδομένων. Με το πέρασμα των ετών το επιστημονικό της κομμάτι εστίασε σε επιστημονικές εφαρμογές και συνεργασίες (scientific.isnet.gr). 

Παράλληλα αναπτύχθηκε το εμπορικό της τμήμα, το οποίο ασχολήθηκε με λύσεις τεχνολογίας για οικιακή και εταιρική χρήση. Σήμερα εμπορεύεται και αντιπροσωπεύει μια σειρά από εταιρίες παγκόσμιας εμβέλειας στην ελληνική αγορά.

Η isnet ασχολείται πιο συγκεκριμένα με τα παρακάτω αντιπροσωπεύοντας ή μεταπουλώντας προιόντα και λύσεις για του χώρους των

a) Συστημάτων Ασφαλείας που περιλαμβάνει: Συναγερμούς, Κάμερες, Συστήματα πρόσβασης και συστήματα πυρανίχνευσης.
b) Τηλεπικοινωνιακά συστήματαπου περιλαμβάνει: Ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα και τηλεφωνικά κέντρα VOIP
c) Δικτυακά συστήματα που περιλαμβάνει: Καλωδιώσεις δικτύων, Data Room, Switches, Routers, Λύσεις WiFi
d) Συστήματα πληροφορικής: Servers, Workstations, Laptop, Λογισμικό εφαρμογών, Λογισμικό Ασφαλείας
e) Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις: Καλωδιώσεις, Τερματισμός Εξοπλισμού, Συστήματα Αυτοματισμού, Προστασία Υπερτάσεων, Φωτισμός LED
d) Συστήματα τηλεόρασης: Επίγεια τηλεόραση, Δορυφορική τηλεόραση TV, Συστήματα IPTV

Οι κύριες εταιρίες που διαθέτουμε ή μεταπωλούμε στην ελληνική αγορά είναι

Συστήματα ασφαλείας: JABLOTRON, GENEVO, SATEL, RISCO.
Συστήματα καμερών: HIKVISION. PULSAR
Τηλεφωνικά κέντρα: LG-ERICSSON, PANASONIC, NEC, YEASTAR
Δικτυακός Εξοπλισμός: MIKROTIK, UBIQUITI, TP-LINK, PULSAR
Πληροφορική: DELL, HP, LENOVO

Η αποστολή μας

Η isnet δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές και λογισμικό για οικιακή και εταιρική χρήση. Η ικανότητα στην ευελιξία και την καινοτομία καθώς και η βαθειά γνώση της επιστήμης των ηλεκτρονικών και της πληροφορικής μας κάνει ικανούς να φέρουμε τεχνικά έξυπνες και άρτιες λύσεις στην αγορά. Στόχος μας δεν είναι μόνο η πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αλλά και η υποστήριξη του πελάτη σε βάθος χρόνου. Δίνουμε με σαφήνεια στο πελάτη μας την σχέση ποιότητας, τιμής, υποστήριξης, διαθεσιμότητας, και κόστους συντήρησης για κάθε προϊόν ή υπηρεσία μας. Ένας από τους βασικούς σκοπούς μας είναι να διαθέτουμε προϊόντα των ο οποίων η χρήση να είναι η ευκολότερη δυνατή.

Κάθε οικία, εταιρία και ξενοδοχείο απαιτεί άρτιες εγκαταστάσεις καλωδιώσεων και εξοπλισμού τεχνολογίας που περιλαμβάνουν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, τα ηλεκτρονικά συστήματα καθώς και τα συστήματα πληροφορικής. Η isnet έρχεται να απαντήσει σε αυτή την ανάγκη προσφέροντας λύσεις και στις τρεις περιπτώσεις. Έχοντας εμπειρία 15 ετών στο χώρο γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, για να παραδοθεί σωστά ένα έργο, απαιτείται συνολικός σχεδιασμός έτσι ώστε όλα τα συστήματα να λειτουργούν σωστά. Σχεδιασμός από μία εταιρία σημαίνει υψηλή ειδίκευση για την διασύνδεση και την αρμονική λειτουργία διαφορετικών συστημάτων. Είμαστε η ομάδα που μπορεί να καλύψει αλλά και να εξελίξει τις ανάγκες σας, δίνοντας σας ευρύτατο φάσμα επιλογών, που είναι πάντα έτοιμες να συνδεθούν μεταξύ τους και να ελεγχτούν από εσάς εύκολα και γρήγορα με το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Από την εκκίνηση μας μέχρι και σήμερα οι ευχαριστημένοι πελάτες μας σε όλους τους τομείς μας δίνουν συνεχή ώθηση και ανάπτυξη. Αυτό μας δίνει θάρρος να προχωρήσουμε και να επιμείνουμε στις ιδέες μας και στις προσπάθειες μας. Προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε τα όνειρα και τις ανάγκες των πελατών μας πραγματικότητα. Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση στους συνεργάτες μας και υποστήριξη στους πελάτες μας.

Κύριες εταιρικές δραστηριότητες

Χονδρικό Εμπόριο: Διαθέτει σε στοχευόμενο δίκτυο συνεργατών τα προϊόντα της. 

Λιανικό Εμπόριο: Διαθέτει τα προϊόντα της απευθείας στον τελικό καταναλωτή.

Σεμινάρια: Εκπαιδεύει τους συνεργάτες της και επενδύει σε μεθόδους συνεχούς ενημέρωσης.

Έργα: Δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιάζοντας και υλοποιώντας κάθε έργο που περιλαμβάνει ηλεκτρονικά προϊόντα, ηλεκτρικά έργα και υπηρεσίες πληροφορικής.

Υποστήριξη: Τόσο μετά την πώληση των προϊόντων της όσο και μετά την ολοκλήρωση ενός έργου υποστηρίζει τόσο τους πελάτες όσο και τους συνεργάτες της μέσα από καθορισμένες εταιρικές διαδικασίες. Οι διαδικασίες αυτές ποικίλουν ανάλογα με το είδος του πελάτη (πελάτης λιανικής – εταιρία – εμπορικός συνεργάτης).