Αρχική » Εταιρική ταυτότητα

Ιστορία

Η ISNet είναι μια ιδιωτική εταιρία που ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την ανάπτυξη ηλεκτρονικών επιστημονικών οργάνων όπως μετεωρολογικών σταθμών και μετρητικών συστημάτων και συσκευών και αυτοματισμού. Με το πέρασμα των ετών το επιστημονικό της κομμάτι εστίασε σε επιστημονικές εφαρμογές και συνεργασίες. Παράλληλα αναπτύχθηκε και το εμπορικό της κομμάτι το οποίο ασχολήθηκε με λύσεις υψηλής τεχνολογίας για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Σήμερα παράλληλα με την ανάπτυξη δικών της προϊόντων τα οποία εμπορεύεται και διαθέτει στην παγκόσμια αγορά εμπορεύεται και αντιπροσωπεύει μια σειρά από εταιρίες στην ελληνική αγορά.

Η αποστολή μας

Η ISNet αναπτύσσει, παράγει και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές, λογισμικό για οικιακή, βιομηχανική και επιστημονική χρήση. Η ικανότητα στην ευελιξία και την καινοτομία καθώς επίσης η βαθειά γνώση της επιστήμης των ηλεκτρονικών μας κάνει ικανούς να φέρουμε τεχνικά έξυπνες και άρτιες λύσεις στην αγορά. Στόχος μας δεν είναι μόνο η πώληση των προϊόντων αλλά και η υποστήριξη του πελάτη σε βάθος χρόνου. Κάνουμε σαφή στο πελάτη μας την σχέση ποιότητας, τιμής, υποστήριξης, διαθεσιμότητας, κόστους συντήρησης για κάθε προϊόν ή υπηρεσία μας. Βασικός στόχος μας είναι να διαθέτουμε προϊόντα των ο οποίων η χρήση να είναι αδιαμφισβήτητα η ευκολότερη δυνατή.

Η ISNet ξεκίνησε το 2002 από μηδενική βάση και σήμερα οι ευχαριστημένοι πελάτες μας σε όλους τους τομείς μας δίνουν συνεχή ώθηση και ανάπτυξη. Αυτό μας δίνει θάρρος να προχωρήσουμε και να επιμείνουμε στις ιδέες μας και στις προσπάθειες μας. Προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε τα όνειρα και τις ανάγκες των πελατών μας πραγματικότητα. Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση στους συνεργάτες μας και υποστήριξη στους πελάτες μας. Όλα τα παραπάνω μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η ISNet είναι η σωστή επιλογή!

Kύριες εταιρικές δραστηριότητες

Ανάπτυξη: Καλύπτει τον σχεδιασμό και υλοποίηση καινοτόμων προϊόντων. H σχεδίαση, η τεκμηρίωση και ο έλεγχος γίνεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα βάσει όλων των προδιαγραφών που θέτει η Ευρωπαϊκή ένωση.

Παραγωγή: Σε αυτό το τομέα η ISNet παρέχει τεχνικές προδιαγραφές και υποστήριξη για την παραγωγή των προϊόντων της. H ISNet παράγει μικρές παραγωγές στην Ελλάδα και τις μεγαλύτερες σε τρίτες χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο τελικός έλεγχος όλων των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα.

Πωλήσεις - Σεμινάρια: Στην ελληνική αγορά βασίζεται σε ένα δίκτυο εγκαταστατών συνεργατών. Εκπαιδεύει τους συνεργάτες της και επενδύει σε μεθόδους συνεχούς ενημέρωσης.