Αρχική » Τρόποι Αποστολής

Παράδοση στον χώρο σας

Η isnet σας στέλνει την παραγγελία σας στην πόρτα σας το αργότερο εντός 2 ημερών από την ημέρα της παραγγελία σας. Όλες οι παραγγελίες προϊόντων με διαθεσιμότητα "άμεση παράδοση" που καταχωρούνται καθημερινά έως τις 13.00 εκτελούνται την ίδια ημέρα με παράδοση την επόμενη εργάσιμη. Στις περιπτώσεις που η παραγγελία σας καταχωρείτε μετά τις 13.00 ή αφορά σε προϊόντα με διαθεσιμότητα "διαθέσιμο" θα λαμβάνετε ως παραγγελία της επόμενης ημέρας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας, το οποίο θα περιέχει όλες τις πληροφορίες αποστολής (αριθμό φοτρωτικής - voucher, την εταιρεία μεταφοράς - courier ή πρακτορείο μεταφορών, και στοιχεία επικονωνίας με αυτήν).

Όταν το δέμα σας αποστέλλεται με courier, μπορείτε να πληκτρολογείτε τον αριθμό voucher στο πεδίο "Αναζήτηση Αποστολής" στην ιστοσελίδα της εταιρείας ταχυμεραφορών που έχει εξυπηρετήσει τη δική σας παραγγελία (η εταιρεία και τα link θα αναφέρονται στο σχετικό email ου θα σας αποστείλουμε) και να δείτε αναλυτικά την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Για βαριά και ογκώδη δέματα, η αποστολή γίνεται, κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, με πρακτορείο μεταφορών. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να αναζητείτε το δέμα σας επικοινωνώντας τηλεφωνικά με το πρακτορείο στο τηλέφωνο που σας αποστέλουμε στο σχετικό email.

Από όλα τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας (π.χ. καιρικά φαινόμενα κ.λπ.). Επιπλέον ο χρόνος αποστόλης μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων που ζητάτε.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας (αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας), είναι σημαντικό να σημειώνετε τον αριθμό παραγγελίας σας.
 
Παραλαβή από το κατάστημά μας

Αν επιλέξετε να να παραλάβετε εσείς από το κατάστημά μας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας. Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να είναι από άμεσα (την ίδια μέρα) έως και 2 εργάσιμες ανάλογα την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Βρισκόμαστε στην οδό Αργυρουπόλεως 91, Αργυρούπολη, Τ.Κ. 16451 και λειτουργούμε Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00. Υπάρχει δυνατότητα ραντεβού και Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 21:00 μετά από τηλεφωνική συννενόηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. +30 210 4830600.